Reach The Sky

Reach the sky spelenDeze maand een review over het spel Reach The Sky. Dit spel is al vanaf de start van onze site aanwezig omdat dit een vrij simpel maar toch behoorlijk verslavend spelletje is! Het spel gaat over een aapje op een springveer welke zo hoog mogelijk moet springen om de beste score te halen. Hoe je dit doet en wat er te halen valt lees je in deze game review!


Wat is het verhaal?
Eigenlijk zit er niet echt een verhaal in dit spel. Het is meer een fun spelletje waarbij jij ervoor moet zorgen dat het aapje zo hoog mogelijk springt om de hoogste score binnen te halen!

Welke levels/maps zijn er?
Niet van toepassing.

Reach the sky speluitlegHoe speel ik het spel
Het spel wordt gespeeld met het toetsenbord. Tijdens het spelen zie je rechtsonder een veer staan, de bedoeling is om snel op de spatiebalk te drukken zodra het veertje in het groene gedeelte valt. Als je dit goed doet zal de melding "Excellent" verschijnen. Druk je hem er net buiten dan zal er "Good" verschijnen en als je hem er ver vanaf drukt krijg je de melding "WHOOPS" of "Getting there". Probeer in 30 seconden zo hoog mogelijk te springen!

Zijn er highscores
Ja dit spelletje ondersteund volledig een highscore opslag. Er zijn verschillende opties zoals de beste van de dag, maand of de beste van altijd. De scores van de highscore zijn echter wel behoorlijk hoog, wij twijfelen er aan of deze scores wel haalbaar zijn met het spel zonder te frauderen. Op dit moment is de top 5 all time:

1. Nixon The Great 77126 January 24, 2010
2. MERT 76558 March 3, 2010
3. MERT 76298 March 10, 2010
4. WLP 76298 January 7, 2010
5. WLP 76298 December 31, 2009

Zelf spelen?
Dit spelletje is uiteraard speelbaar via Spelletjes.org. Ga jij de nieuwe #1 worden in de highscores? Klik hier om Reach the sky te spelen!

Geschreven op 19-04-'10 door Spelletjes.org