Hulp pagina

Kom je tijdens het spel problemen tegen die je niet snel op kunt lossen? Op deze hulp pagina geven wij een aantal antwoorden op veel gestelde vragen over de spelletjes. Hieronder zie je een lijst met vragen, druk op een vraag en de pagina zal automatisch naar het betreffende antwoord springen. Wij kunnen echter niet helpen met problemen welke zich in het spel afspelen, bijvoorbeeld een level wat niet te halen is.

- Ik krijg een veiligheidsfout / het spel laadt niet in ik zie een wit vlak
- Mijn toetsenbord besturing werkt niet op de spelletjes?
- Het laad/reclamevenster verdwijnt niet na een tijd wachten?
- Waar kan ik als ouder informatie over deze site lezen?
- Mijn fout staat er niet bij!


Ik krijg een veiligheidsfout / het spel laadt niet in ik zie een wit vlak
Dit probleem kan optreden omdat jouw internetprogramma (browser) een te strenge beveiliging heeft. Als u een veiligheids fout krijgt (een balk bovenin) dan kun je hier met de rechtermuisknop op drukken en op TOESTAAN drukken. Vervolgens opnieuw het spel aanklikken dan zal deze moeten werken.

Als het scherm wit blijft heb je waarschijnlijk niet de nodige software geinstalleerd om online spellen te spelen. De spellen maken gebruik van "Flash", wat overigens op een heleboel sites gebruikt wordt. Over het algemeen zal het internetprogramma vragen om dit te installeren, gebeurt dit niet, klik dan
hier om het te downloaden.


De spelletjes reageren niet op mijn toetsenbord
Dit probleem heeft een vrij simpele oplossing. Deze los je meestal op door op het spelletje te klikken met de linker muisknop, de besturing zal vervolgens moeten werken. Speel je een spel met de numpad? Probeer dan eens numlock aan of juist uit te zetten om te kijken of deze besturing dan wel werkt!Het laad/reclamevenster verdwijnt niet na een tijd wachten?
Het laadvenster maakt gebruik van JavaScript. Treden er fouten op of worden er script geblokkeerd? Als dit gebeurd zal hier een melding van komen, wij raden je aan deze acties toe te laten. Mocht het probleem nog niet opgelost zijn? Neem dan
contact met ons op.


Waar kan ik als ouder informatie over deze site lezen?
Spelletjes.org heeft een speciale pagina voor ouders waar wij de site en gerelateerde informatie uitleggen. Ga naar de
spelletjes ouders pagina.


Mijn fout staat er niet bij!
Het kan zijn dat er nog weinig mensen zijn met dezelfde fouten als jij ervaart. Het is daarom aan te raden contact met ons op te nemen en hiermee jezelf en anderen te helpen. Beschrijf de klacht goed en wij zullen er alles aan doen om deze zo snel mogelijk op te lossen.
Klik hier om contact op te nemen.