Spelletjes.org ouders informatie

De veiligheid van uw kind op het internet is erg belangrijk, wij van Spelletjes.org denken daar precies zo over. Wij hebben diverse maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat verkeerd materiaal/spellen niet op de website kan komen, hieronder hebben wij deze opgesomd.

Handmatige spelletjes filtering
Alle spelletjes op onze website worden met hand gekeurd en beschreven. Dit betekend dat slechte of eventueel schadelijke spellen (reclame e.d.) niet op de website kunnen verschijnen. Daarnaast worden alle spellen op onze eigen servers opgeslagen, dit betekend dat niet naderhand het spel aangepast kan worden of verwisseld kan worden voor bijvoorbeeld ongewenste reclame.

Leeftijd
De leeftijdscategorie voor onze website is 'alle leeftijden'. Wij moeten echter wel toegeven dat Spelletjes.org zich meer richt op de spelers van 11 tot 16 jaar, dit komt omdat wij ook schiet en actie spellen hebben opgenomen. De andere spellen zijn uitstekend geschikt voor lagere leeftijden.

Contact met andere spelers
Op Spelletjes.org is het niet mogelijk om contact te leggen met andere spelers. Wat wel kan is een spel op facebook/twitter plaatsen of een aanbeveling naar een vriend worden verzonden.

Reclame
Bij het inladen van de spelletjes op onze website is reclame te zien. Deze reclame is geschikt voor alle leeftijden, vooral gericht op online spelletjes. De reclames worden aangeboden door bekende aanbieders waardoor er geen ongewenste reclame tevoorschijn zal komen.

Kosten/abonnement
Spelletjes.org is een 100% gratis spelletjes website. De mogelijkheid tot het afsluiten van een abonnement is er niet, wij zullen ook nooit kosten in rekening brengen aan de spelers.

Anonimiteit
Het spelen op Spelletjes.org is geheel anoniem. U kunt direct een spel spelen zonder ook maar enkele informatie op te geven. Het enige wat u kunt doen is na een spel een highscore doorgeven, het gaat hier dan vaak om een 'schuilnaam'.

Ondanks al deze maatregelen kan het zijn dat er toch ongewenst materiaal op de website terecht komt, mocht u dit ontdekken dan vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

Heeft u nog vragen over de site of ons beleid? Neem gerust contact met ons op.