Jeu de boules

Jeu de boules spelenDeze maand aandacht voor een spel wat bekend is van camping en achtertuin, Jeu de boules! Dit keer is het alleen de online versie met een leuk spel om het balletje gooien heen. Het is de bedoeling om zo vaak mogelijk een potje te winnen en hiermee andere characters vrij te spelen. Echter is dit spel wel een demo, het volledige spel is te koop voor enkele euro's.


Wat is het verhaal?
Eigenlijk zit er niet echt een verhaal in dit spel. Oude mensen spelen vaak dit spel en daarom is er voor gekozen om ook deze mensen in dit spelletje te verwerken.


Jeu de bouleWelke levels/maps zijn er?
De maps welke vrij te spelen zijn, zijn het strand, de straat, onderwater en op de maan. De map waar jij op start te spelen in het grasveld.

De mappen zijn vrij te spelen door een aantal potjes boules te winnen. Daarnaast krijg je, als je een aantal potjes wint, nieuwe karakters te kiezen welke allemaal hun eigen specialiteit hebben in het spel.

Gaat het jou lukken om alle maps succesvol uit te spelen?Jeu de boules speluitlegHoe speel ik het spel
Dit spelletje wordt gespeeld met de pijltjestoetsen. Na het kiezen van het aantal spelers, het karakter en de map begint de computer (of de speler zelf) met zijn eerste worp, het witte balletje gooien. Met de pijltjestoetsen kun je een richting kiezen waar de bal heen gegooid moet worden, hoe langer je op de spatiebalk drukt des te harder de bal gaat (vol rood pijltje). Probeer zo dicht mogelijk bij het witte balletje uit te komen.

Echter is er ook effect in het gooien door bijvoorbeeld te wind. Tijdens de worp staat er naast de worp pijl dan een afwijking, is deze bijvoorbeeld naar links, pas dan op dat je iets meer rechts gooit om alsnog goed uit te komen.

Zijn er highscores
Op dit moment zijn er geen openbare highscores bekend.

Zelf spelen?
Dit spelletje is uiteraard speelbaar via Spelletjes.org. Klik hier om Jeu de boules te spelen!

Geschreven op 23-05-'10 door Spelletjes.org