Bedenker van de Hulk maakt online spelletje

Stan Lee is een echte stripboeklegende en zit ondanks zijn hoge leeftijd van 90 jaar nog altijd niet stil. Deze man is de bedenker van vele populaire stripfiguren en filmhelden, zoals Iron Man, Spider-Man en de Hulk. Deze personages zijn uitgegroeid tot ware helden en onder meer in films en televisieseries te zien geweest. Op dit moment is de bedenker van de Hulk bezig met het ontwikkelen van een online spelletje, dat beschikbaar zal komen voor onder meer de iPad en de iPhone.

Moonshark is de ontwikkelaar van het spel en betitelt het online spelletje als een eindeloze valgame. Als speler moet je in de huid van Verticus kruipen. Verticus is een nieuwe held, die de wereld van de ondergang moet redden, omdat er een allesvernietigende bom is ontwikkeld. Deze bom bevindt zich niet op de oppervlakte van de wereld, maar is op ingenieuze wijze in de kern van de aarde geplaatst. Jij valt als speler naar deze kern vanuit de ruimte, waarbij je tijdens de avontuurlijke tocht allerlei obstakels uit de weg moet zien te gaan.

Als de bom eenmaal in je bezit is, moet je weer uit de kern van de aarde zien te komen via de andere kant. Daar is het de bedoeling om de bom de ruimte in te werpen. Er wordt echter ook een nieuwe bom geplaatst, zodat de held Verticus er niet rustig bij kan zitten. Stan Lee heeft het personage Verticus bedacht en is tevens verantwoordelijk voor de verhaallijn. In het online spelletje wordt de stem van de commandant door hem vertolkt.

 



Geschreven op 09-19-12 door Spelletjes.org