Populaire online spelletje Toki Tori 2+ binnenkort beschikbaar voor pc

De liefhebbers van het populaire online spelletje Toki Tori kunnen hun hart ophalen, want binnenkort wordt er voor de pc een nieuwe versie gelanceerd. Het is vanaf 2 juli 2013 mogelijk om het online spelletje Toki Tori 2+ op de pc te spelen. Het spelletje kan vanaf die datum gedownload worden via de downloadwinkel van Steam. Het spelletje is overigens al eerdere uitgebracht voor de Ninento Wii U.

De nieuwe versie heeft een + toekenning gekregen en dat houdt in dat het spelletje Toki Tori 2+ over allerlei extraatjes beschikbaar die niet beschikbaar zijn op het spelletje dat voor de Wii is uitgekomen. Two Tribes is de ontwikkelaar van het spel en heeft de aandacht bij de nieuwe versie onder meer gericht op de vormgeving en op de spelervaring. In Toki Tori 2+ krijgen de spelers de mogelijkheid om een eigen level te maken om deze vervolgens via de Steam Workshop met andere spelers te delen.

In het spel Toki Tori 2+ is de hoofdrol weggelegd voor het gele kuikentje. Het schattige beestje moet zich in deze puzzelgame een weg banen door een doolhof van puzzels, die als echte hersenkrakers bestempeld kunnen worden. In de spelwereld komen allerlei wezens voor en de details zijn prachtig vormgegeven, zodat het een fantastische ervaring wordt om het spel online op de pc te gaan spelen. Als speler neem je de rol van het gele kuikentje over, die al fluitend en stampend door de fantasiewereld begeeft om succesvol alle levels te doorlopen.

 



Geschreven op 06-05-13 door Spelletjes.org