Threes door Apple als beste spelletje voor iPhone uitgeroepen

Threes is een puzzelspelletje en is door Apple uitgeroepen tot het beste spelletje voor de iPhone van het jaar 2014. Dit nieuws werd afgelopen maandag door Apple naar buiten gebracht en de reden om Threes tot het beste spelletje voor de iPhone uit te roepen, is dat er sprake is van een slim concept en een geperfectioneerd design.

Tijdens het spelen van het spelletje Threes is het de bedoeling dat de speler cijfers in veelvouden van drie op een bord van zestien vlakken samenvoegen om daarmee een zo hoog mogelijk getal te bereiken. Overigens zijn er nog een aantal spelletjes en apps in de prijzen gevallen bij Apple, want het spelletje Monument Valley is uitgeroepen tot de beste game voor de iPad. In dit spel is het de bedoeling om door een wereld te navigeren die veel weg heeft van de tekeningen van Escher. De camera kan door de speler worden gebruikt om optische trucs toe te passen, zodat een van de onmogelijke paden kan worden bewandeld.

Naast dat er spelletjes voor de iPhone en voor de iPad tot de beste spelletjes van het jaar zijn uitgeroepen, was er ook aandacht voor applicaties. De beste applicaties zijn volgens Apple Replay voor de iPhone en Pixelmator voor de iPad. Verder werd nog duidelijk dat de app Facebook Messenger het meest gedownload is op de iPhone en deze app werd gevolgd door Whatsapp en Telegram. Netflix bleek het meest populair te zijn voor de iPad en deze werd gevolgd door Youtube.

 



Geschreven op 12-10-14 door Spelletjes.org