Nieuw online spelletje Tetris binnenkort te spelen

In februari heeft Electronic Arts in samenwerking met The Tetris Company aangekondigd dat het nieuwe online spelletje Tetris Blitz binnenkort gelanceerd gaat worden. Het nieuwe spel kan gespeeld worden op alle Android toestellen en iOS apparaten. Tetris Blitz is een supersnel spel, waarbij spelers worden uitgedaagd om tegen de klok te strijden. Er worden nieuwe strategieën toegevoegd aan het spel, bijvoorbeeld de optie om tijdens een sprint van twee minuten zoveel mogelijk punten te verkrijgen.

Tetris Blitz zal ook de optie bieden om via Facebook Connect met andere spelers de strijd aan te gaan in een wekelijkse competitie. De vormgeving is echt fantastisch en de liefhebbers van het bekende Tetris spel zullen dan ook een ultieme spelervaring beleven. Het spel is uiteraard gebaseerd op de originele uitvoering van het spel, maar biedt veel meer mogelijkheden. Zo zal het spel voorzien worden een leuke en gevarieerde on-the go beleving voor alle liefhebbers van het Tetris spel.

De beste elementen zijn samengevoegd in het nieuwe Tetris Blitz spel dat naar verwachting nog dit voorjaar op de markt zal komen. Het spel dan onder meer beschikbaar komen in de Amazon App Store, Google Play en in de App Store van Apple. Tot die tijd kan iedereen zich uiteraard vermaken met de bestaande spellen van Tetris die online te spelen zijn. Het spelletje Tetris verveelt nooit en biedt altijd weer een uitdaging voor spelers. Als iemand één keer begonnen is het met spelen van Tetris zal het spelletje zeker vaker gespeeld worden.

 



Geschreven op 02-20-13 door Spelletjes.org