Nieuwe South Park game in 2017 uitgebracht

Het was de verwachting dat het spelletje The Fractured But Whole dat gebaseerd is op de South Park game nog voor het einde van dit jaar op de markt zou worden gebracht. Daar lijkt nu verandering in te komen, want de lancering van het spelletje wordt over het jaar heen getild. De nieuwe South Park game komt dan ook pas uit in 2017 en daarmee komt de oorspronkelijke lancering op 6 december 2016 te vervallen.

Uitgever Ubisoft die het spel op de markt brengt, heeft laten weten dat de datum van lancering is uitgesteld. De nieuwe game The Fractured But Whole game laat dan ook nog even op zich wachten. Dat de lancering is uitgesteld heeft er alles mee te maken dat het spelletje nog niet helemaal is ontwikkeld. Het is nu de bedoeling dat de game in het eerste kwartaal van 2017 te spelen is, zoals de uitgever op de officiële blog heeft laten weten.

Het nieuwe spel is interactief. De bekende personages uit South Park kruipen in de game The Fractured But Whole in de rol van een superheld. Het leuke is dat de speler zelf het nieuwe personage in de buurt is en eveneens een rol krijgt toebedeeld om zo mee te kunnen doen met de andere personages. Het spel speelt zich af in de Rocky Mountains dat als de fictieve locatie van South Park bekend staat.

Het spel wordt uitgebracht voor de PlayStation 4 en voor Microsoft Windows. Ubisoft is de uitgever van het spel en werkt daarin samen met South Park Digital Studios.

 



Geschreven op 09-21-16 door Spelletjes.org