Online spelletje Sims 4 komt uit in september

Het online spelletje de Sims is enorm populair en binnenkort komt er een nieuwe versie uit. Tijdens de Amerikaanse gamebeurs E3 heeft Electronic Arts het nieuws op een persconferentie bekendgemaakt. De datum waarop Sims 4 gelanceerd wordt, is eveneens naar buiten gebracht en dat zal zijn op 4 september 2014. Het online spelletje Sims 4 kan gespeeld worden op de pc.

Sims 4 is het enige spelletje waarbij er sprake is van een nieuwe generatie met Sims die slimmer zijn en waarbij de spelers de mogelijkheid geven om met levens van de opvallende persoonlijkheden te spelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gekke verhalen te maken of juist betekenisvolle verhalen te vertellen. De ontwikkelaar Maxis heeft laten weten dat de Sims veel meer emoties kennen dan in vorige versies en dat de personages ook veel slimmer zijn.

De liefhebbers van het spelen van Sims kunnen op 4 september hun hart ophalen en zelf alle nieuwe opties ervaren. Het zou het beste spel worden op het gebied van levensimulatie. De nieuwe Sims kennen verschillende karaktereigenschappen die de personages uniek maak en hebben net als echte mensen met emoties en doelen te maken. De Sims worden dan ook als complexer dan ooit beschouwd.

Wie het spel gaat spelen, kan straks zelf bepalen hoe de personages eruit zien. Het is echter nog belangrijker om invulling te geven aan de personages, van wie de speler bepaalt hoe de karakters zijn. Er worden voor het spelen diverse creatieve hulpmiddelen beschikbaar gesteld en er komt een nieuwe galerie.

 Geschreven op 06-11-14 door Spelletjes.org