Online spelletje de Sims 4 komt later uit

De uitgever Electronic Arts heeft in een persbericht laten weten dat het online spelletje De Sims 4 later dan gepland wordt uitgebracht. In eerste instantie zou het nieuwe spel uiterlijk in het eerste kwartaal van 2014 gelanceerd worden, maar dat is nu uitgesteld. Het ligt nu in de lijn der verwachting dat het online spelletje de Sims 4 pas in het najaar van 2014 zal uitkomen. Er is door de uitgever geen specifieke reden vermeld om het uitstel van de lancering van de nieuwe game te verklaren.

In het nieuwe spel de Sims 4 wordt er meer ruimte geboden om de emoties van de Sims te laten tonen. Dat zal onder meer aan de hand van de acties gebeuren, maar ook door gebeurtenissen die in het leven van de Sims plaatsvinden en door herinneringen uit het verleden. De Sims worden in Sims 4 bovendien slimmer en zijn bijvoorbeeld in staat om te multitasken. Er wordt verwacht dat de spelervaring meer realistisch zal zijn. Bovendien is het de bedoeling dat het in Sims 4 eenvoudiger wordt gemaakt om meteen een volledige ingerichte kamer te plaatsen.

Als de Sims 4 in het najaar van 2014 wordt gelanceerd, dan is er nog een noviteit waar gebruik van kan worden gemaakt. Zo is het namelijk mogelijk om het online spelletje ook offline te spelen. Dat kan mogelijk worden gemaakt door de game eenmalig te activeren, waarna er ook offline kan worden gespeeld. Dat is bijvoorbeeld bij het spelen van het spel Sim City niet mogelijk.

 



Geschreven op 10-23-13 door Spelletjes.org