Eind januari komt Rise of the Tomb Raider beschikbaar voor pc

Liefhebbers van de game Rise of the Tomb Raider hoeven nog maar even geduld te hebben om het spelletje op de pc te kunnen spelen. Dat is namelijk aan het einde van de maand januari mogelijk via de online winkels van Steam en Windows 10, zoals de uitgever van spelletjes Square Enix onlangs bekend heeft gemaakt. In de maand november van het afgelopen jaar is de game al exclusief uitgebracht voor de Xbox360 en de Xbox One. De belangstelling hiervoor bleek enorm groot, want de game is sinds die periode al meer dan een miljoen keer over de toonbank gegaan.

De fysieke uitgave van het spel Rise of the Tomb Raider kost 60 dollar en het is de verwachting dat eenzelfde prijs in euro’s gehanteerd zal worden. Er komt eveneens een speciale Digitale Deluxe uitvoering beschikbaar en een Collectors Edition. De prijzen voor deze versies komen wat hoger te liggen. Zo zal de prijs voor de Digital Deluxe versie op een bedrag uitkomen van 90 dollar. Dit is overigens inclusief een season pass. Met de speciale pas kan toegang worden verkregen tot alle uitbreidingen die downloadbaar zijn en voor het spel worden uitgebracht.

Ook bij de Collectors Edition wordt een season pass verstrekt en als extra kunnen de spelers nog meer leuks tegemoet zien. Bijvoorbeeld een beeld met een hoogte van dertig centimeter van lara Croft en een replica van haar dagboek. De prijs voor deze versie ligt nog weer hoger en komt uit op een bedrag van ongeveer 150 dollar. Rise of the Tomb Raider is bijna beschikbaar voor de pc, maar de spelers die een Playstation 4 hebben, zullen nog tot het einde van het jaar moeten wachten.

 



Geschreven op 01-06-16 door Spelletjes.org