Leuke online spelletjes voor onderweg

Het is altijd leuk om thuis online spelletjes op de computer te spelen, maar ook onderweg zijn er allerlei leuke spelletjes beschikbaar die op de mobiel kunnen worden gespeeld. De mobiele games worden steeds populairder en bieden een leuke afleiding voor in de trein of in de bus. Er kan altijd een keuze worden gemaakt tussen gratis online spelletjes en games waarvoor eerst moet worden betaald om ze te kunnen spelen.

Het online spelletje Time Clickers is gratis en kan onderweg op de mobiel worden gespeeld. Het is een ideaal spelletje voor spelers die het prettig vinden om zelf weinig uit te hoeven voeren. Het spel begint met het schieten op kubussen en als dat is gelukt, dan is er geld verdiend om een leger in te huren dat de opdracht verder vervuld. Naast de vele online gratis spelletjes die onderweg kunnen worden gespeeld, zijn er ook betaalde games. Die verwachten wat meer inzet en zijn vooral ideaal als je bijvoorbeeld dagelijks lang in de trein of bus moet zitten.

Een voorbeeld van een betaalde game is Wormd 3, die voor 4,99 euro aangeschaft kan worden. De Worms zijn nogal oorlogsgezind ingesteld en er zijn meerdere teams van vijf die tegen elkaar strijden. Er worden allerlei wapens ingezet om de strijd te winnen en die variëren van geweren tot bazooka´s. Bijzondere wapens zijn er ook, zoals schapen die kunnen exploderen en oma die als kamikaze bekend staan. Wie zich onderweg verveelt, heeft nog veel meer keuze uit online spelletjes in een gratis of betaalde versie.

 



Geschreven op 09-02-15 door Spelletjes.org