Laatste online spelletjes nieuws van 2014

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat hier het laatste online spelletjes nieuws van het jaar 2014 gevonden kan worden voordat het nieuwe jaar van start gaat en er uiteraard ook regelmatig weer nieuws wordt verstrekt over games en online spelletjes. Een van de nieuwtjes die gemeld kunnen worden, is dat ontwikkelaar Bungie via de nieuwsbrief bekend heeft gemaakt dat er in totaal al bijna 13 miljoen spelers die de online schietgame Destiny spelen. Het spelletje is nog geen drie maanden geleden op de markt gebracht en werd door recensenten met gemengde reacties ontvangen. De game is echter tot een succesvol spel uitgegroeid en kent in totaal in het spel meer dan 22 miljoen personages.

Op het gebied van het populaire online spel De Sims is er ook nieuws naar buiten te brengen, want de ontwikkelaar biedt bij De Sims 4 nu ook de mogelijkheid om te kamperen met de game pack ‘Outdoor Retreat’. Spelers kunnen nu gaan kamperen en bijvoorbeeld van de mogelijkheid gebruikmaken om tijdens een verblijf de buitenlucht boven een kampvuur worstjes te bakken en gezellig een liedje te zingen. De game pack die betrekking heeft op het kamperen is niet gratis en komt in de maand januari uit.

Tot slot nog wat nieuws over de internetdiensten op het gebied van het spelen van games via de Xbox en PlayStation. Op eerste kerstdag hebben beide spelletjesnetwerken namelijk lang een aantal uren platgelegen. Een mogelijke reden daarvoor is een overbelasting van het netwerk doordat een spelcomputer vaak als kerstcadeau wordt gegeven in de VS en er ineens te veel spelers tegelijk van het netwerk gebruik wilden maken.

 



Geschreven op 12-26-14 door Spelletjes.org