Online spelletjes spelen met robots en lancering van nieuwste Joe Danger

Het laatste nieuws over online spelletjes heeft deze keer betrekking op verschillende onderwerpen, zoals de mogelijkheid om te gamen met robots. Het is natuurlijk altijd leuk om online spelletjes te spelen achter de computer, console of mobiel op een tablet, maar wie dat toch wat eenzaam vindt, kan binnenkort gezelschap krijgen van zogenoemde Ozobots.

De Ozobots zijn uitgevoerd als digitale robotjes en deze kunnen gebruikt worden om online spelletjes te spelen op een tablet. De Ozobots beschikken over diverse eigenschappen, zoals de mogelijkheid om kleuren en lijnen te herkennen als deze door de gebruiker van de tablet op een oppervlakte zijn getekend. Het is in dat opzicht dan ook mogelijk om twee van de robotjes een wedstrijdje te laten racen op een circuit dat de gebruiker van de tablet heeft ontworpen. Op dit moment lijkt het ernaar uit te zien, dat er vier spelletjes voor de minirobots worden ontwikkeld, maar dat zal zich in de toekomst waarschijnlijk wel uitbreiden. Overigens wordt er voor de verdere ontwikkeling nog naar investeerders gezocht.

Ander nieuws over online spellen en games heeft betrekking op de lancering van de nieuwste versie van Joe Danger. Vanaf deze week is het namelijk mogelijk om het nieuwe spel Joe Danger infinity op een Apple toestel te downloaden, zoals op de iPad of op de iPhone. Als speler van het spel vervul je de rol van Joe Danger als stuntman op zijn motortje en moeten er verschillende levels worden doorlopen. Het spel eindigt pas als je in het stof bijt als speler.

 



Geschreven op 01-08-14 door Spelletjes.org