Nieuwe game met Spider Man

Er zijn op het gebied van online games al veel spelletjes waarin Spider-Man een hoofdrol vervult, maar er is wat nieuws. Insomniac Games heeft namelijk als ontwikkelaar van online spelletjes een nieuwe game bedacht rondom Spider-Man. De superheld is terug en wel op een bijzondere manier. Peter Parker is het hoofdpersonage en de bekende alias van de superheld, maar in de nieuwe game is het karakter wat ouder geworden. 8 jaar ouder zelfs en hij gaat afstuderen.

In de nieuwe online game wordt de spelervaring extra bijzonder gemaakt. Dat komt doordat de insteek is gericht om spelers de beleving te laten ervaren dat zij de acrobaat zijn in het verhaal- Bijvoorbeeld door met een gigantische snelheid door de lucht te vliegen. Of door een keuze te maken op welke manier de vijand het beste benaderd kan worden. Een vijand kan bijvoorbeeld omhoog getrokken worden door de speler, maar nog leuker is het om vijandige personages tegen elkaar aan te smijten.

Dat maakt het spelen van de game spectaculair en is een verschil met andere online spelletjes, waarin Spider-Man de hoofdrol speelt. De speler heeft het gevoel de superheld zelf te zijn en dat maakt het interessant. In het echte leven is het lastig om langs gebouwen te slingeren, maar in de wereld van deze game is dat geen enkele probleem. Dat gaat zelfs moeiteloos. Spider-Man is te spelen op de Playstation 4 vanaf 7 september. Vanaf dat moment kan iedereen zijn eigen superheld zijn door de game met volle overgave te spelen.

 Geschreven op 08-22-18 door Spelletjes.org