Nieuw parcours en personages voor Mario Kart 8

In de maand november krijgt Mario Kart 8 in de nieuwste versie niet één extra parcours, maar zestien. Ook worden er verschillende personages toegevoegd, die onder meer uit de bekende Zelda spelletjes afkomstig zijn. Dat heeft Ninento op woensdag 27 augustus naar buiten gebracht. De uitbreidingen van het spelletje komen beschikbaar in de vorm van twee losse download versies.

In elke uitbreiding kan er kennisgemaakt worden met nieuwe personages en kan er op acht nieuwe racebanen gereden worden. De eerste versie zal in november op de markt worden gebracht onder de naam The Legend of Zelda X Mario Kart 8. Er kan een keuze worden gemaakt uit vier nieuwe voertuigen en onder meer de personages Cat Peach, Link en Tanooki Mario zijn hierin beschikbaar.

De tweede uitbreiding wordt verwacht in de maand mei in 2015. Ook dan zijn er weer vier nieuwe voertuigen beschikbaar en kan er op acht nieuwe banen worden gereden. De nieuwe personages die dan beschikbaar komen zijn Dry Bowser, Isabelle en Animal Crossing Villager.

De nieuwe versies zijn niet gratis, want per uitbreiding dient er 8 euro betaald te worden. De beide pakketen kosten in één keer 12 euro. Degene die voor beide versies kiest, krijgt acht Shy Guys en acht Yishi’s om mee te rijden. Ninento heeft onder meer laten weten dat er racebanen komen die geïnspireerd zijn op Animal Crossing en Zelda. Verdere informatie over de racebanen is nog niet door het bedrijf bekendgemaakt, maar men hoeft nog maar drie maanden te wachten om er kennis mee te maken.

 



Geschreven op 08-27-14 door Spelletjes.org