Gratis updates voor spelletje Sims 4

Er komen dit jaar nog een aantal updates voor het spelletje Sims 4, die voor alle spelers van het spel gratis zijn. In totaal zijn er drie gratis updates gepland voor het spelletje Sims 4 en de eerste gratis update is vorige week al gelanceerd. Er komen nu nog twee gratis updates in de loop van de komende maanden, maar in elk geval nog dit jaar. Dat leuke nieuws heeft de ontwikkelaar Maxis onlangs bekendgemaakt.

De eerste update is al gratis te downloaden en daarmee zijn er verrassende wendingen mogelijk in het spelletje Sims 4. Overleden sims worden na de update namelijk veranderd in geesten en het leuke is dat de geesten de verworvenheden bij leden weer terugkrijgen of behouden. Een geest zal in het spelletje gedrag vertonen die betrekking heeft op de manier van overlijden. Als er een personage bijvoorbeeld tijdens een brand om het leven is gekomen, dan kan de geest nu weer spontaan in brand vliegen. Naast deze bijzondere update, krijgen spelers van Sims 4 ook de keuze uit meer oogkleuren.

De gratis update voor het spelletje Sims 4 die voor de maand november staat gepland, kent de toevoeging van zwembaden. De zwembaden waren in tegenstelling tot vorige versies bij de lancering van Sims 4 niet beschikbaar, maar daar heeft de ontwikkelaar veel kritiek opgehad. De zwembaden komen er dus alsnog net als de beloningen en carrières die bij de gratis update in de maand december worden toegevoegd. Liefhebbers van het spelletje kunnen gratis de updates downloaden.

 



Geschreven op 10-15-14 door Spelletjes.org