Grote update voor online spelletje Fruit Ninja

Het online spelletje Fruit Nija krijgt in de mobiele versie een grote update in de maand oktober. Er wordt onder meer aandacht besteed aan een vernieuwing van de gameplay, zoals de spelontwikkelaar Halfbrick eerder deze week liet weten. Overigens is de exacte datum waarop de grote update in oktober plaats gaat vinden voor de iOS en Android nog niet bekendgemaakt door de ontwikkelaar.

Na de update zal onder de interface vereenvoudigd zijn, maar de grootste verandering heeft betrekking op de voorwerpen in het spel. Nu hebben de voorwerpen voornamelijk een cosmetische waarde, maar als de update is doorgevoerd, dan krijgen de voorwerpen ook een rol met betrekking tot de gameplay. Dit wordt gedaan om meer strategie aan het online spelletje toe te voegen en biedt spelers de mogelijkheid een hogere score te halen. Het spelletje Fruit Ninja bestaat al jaren en het is niet duidelijk waarom de ontwikkelaar ineens met een grote update komt voor het spelletje.

Het is heel goed mogelijk dat de veranderingen van de gameplay betrekking hebben op het introduceren van microtransacties. Het doel van het spelletje Fruit Ninja is overigens heel simpel, want het gaat erom dat het fruit dat op het scherm verschijnt in stukken wordt gehakt. Het hakken van de stukken kan gerealiseerd worden door snel over het scherm te vegen.

Het online spelletje Fruit Ninja is overigens bijzonder populair, want sinds de lancering in het jaar 2010 is de game in totaal al meer dan 500 miljoen keer gedownload op mobiele iOS en Android toestellen.

 



Geschreven op 09-24-14 door Spelletjes.org