Gratis uitbreiding online spelletje Faster Than Light

Faster Than Light is een van de vele populaire online spelletjes die op de computer gespeeld kunnen worden. Het online spel is een strategische game die zich afspeelt in de ruimte en is ontwikkeld door Subset Games. De ontwikkelaar heeft het nieuws bekendgemaakt dat er een gratis uitbreiding komt voor het bestaande online spelletje Faster Than Light, maar bracht daarnaast ook nog ander interessant nieuws naar buiten.

Het online spelletje Faster Than Light kan nu op de computer worden gespeeld, maar in de nabije toekomst zal het ook mogelijk zijn om de game online op de  iPad te spelen. Dat heeft de ontwikkelaar Subset Games namelijk bekendgemaakt met de verwachting dat de versie voor de iPad net als de gratis uitbreiding voor de computerversie in het begin van het jaar 2014 beschikbaar zal komen. De iPad versie wordt uiteraard inclusief de uitbreiding van het spel gelanceerd.

Bij het spelen van het online spelletje Faster Than Light gaat het erom dat de speler over een ruimteschip met bemanning de controle krijgt. Er moeten verschillende missies worden uitgevoerd, waarbij de bemanning op de juiste plek moeten worden opgesteld. Indien er sprake is van een gevecht met een schip, dan is het bijvoorbeeld van belang dat er mensen bij de wapens staan opgesteld om het gevecht aan te gaan. Tegelijkertijd moet ook de ziekenboeg bemand zijn, omdat er tijdens het gevecht gewonden kunnen vallen.

Met de uitbreiding van het online spelletje worden er voor de schepen nieuwe componenten toegevoegd en worden er extra opties geboden om de vijand te verslaan. Bijvoorbeeld door kwaadaardige ruimtewezens te besturen met behulp van telepathie of door een schip te hacken.

 



Geschreven op 11-13-13 door Spelletjes.org