Fan bouwt kelder van spelletje Elder Scrolls na

Er zijn liefhebbers van het spelen van online spelletjes en er zijn daarnaast ook nog eens echte fans van bepaalde games. Hoever de liefde kan gaan voor een game is per persoon verschillend, maar dat het ook heel ver kan gaan, is onlangs gebleken. Een fan van de game Elder Scrolls heeft namelijk zijn complete kelder verbouwd tot een replica van het de game.

De fan van Elder Scrolls games is een Amerikaanse striptekenaar van 32 jaar en is drie jaar bezig geweest met het verbouwen van zijn kelder. Het heeft aardig wat geld gekost om het complete project te voltooien, want in totaal is er een bedrag van ongeveer 44.000 euro mee gemoeid.

De kelder heeft een oppervlakte van 140 vierkante meter en is een kopie van de ruimte zoals in de game te zien is. Het interieur komt overeen met de inrichting van huisjes die onder meer in de RGP Skyrim game te zien zijn. De stenen muren en muren van hout zijn een kopie en op de tafel is er ruimte vrijgemaakt voor een grote kruisboog. Ook is er sprake van een uitstalling van zwaarden en bepantsering uit de periode van de middeleeuwen.

Het interieur in de kelder ziet er al fantastisch uit, maar daarnaast is er nog wat speciaals. Tyler Kirkham heeft namelijk ook een geheime doorgang gemaakt. Het openen van de geheime doorgang kan alleen door een bepaald boek uit de boekenkast te nemen. De douche is als een waterval en dan is er ook nog een laboratorium.

 



Geschreven op 06-10-15 door Spelletjes.org