Nieuw seizoen Walking Dead en The Room komt naar PC

De populaire reeks van het online spelletje Walking Dead krijgt een vervolg. Er komt namelijk een derde seizoen aan van de reeks spellen die gebaseerd is op de bekende gelijknamige stripverhalen. Het derde seizoen van de Walking Dead zal net als de eerdere seizoenen uit vijf afleveringen bestaat. In de bestaande seizoenen staat het meisje Clementine centraal die tijdens een zombieplaag met behulp van vrienden zichzelf in leven moet zien te houden.

Op dit moment is nog niet bekend of het derde seizoen van Walking Dead op korte termijn of langere termijn gelanceerd wordt. De laatste aflevering van het tweede seizoen moet namelijk nog uitkomen. Verder is evenmin bekend of Clementine ook in het derde seizoen van Walking Dead weer een hoofdrol krijgt toegekend. Overigens is de ontwikkelaar van het online spelletje ook bezig met een andere serie games die ontwikkeld worden op basis van de tv-serie Games of Thrones.

Er is nog meer spelletjes nieuws te melden, want de leuke game The Room is namelijk ook uitgekomen voor de pc. De ontwikkelaars hebben daarbij de mogelijkheid aangegrepen om de game grafisch van een nieuw jasje te voorzien. Wie het spel gaat spelen zal teen geheimzinnige doos moeten openen, maar daarvoor is het wel nodig om allerlei puzzels op te lossen. Voor elke oplossing wordt er een deel van de magische doos geopend. De versie van het spel voor de pc is op 28 juli beschikbaar gekomen, zodat liefhebbers nu ook The Room in een nieuwe grafische omgeving op de pc kunnen spelen.

 



Geschreven op 07-30-14 door Spelletjes.org