Candy Crush spelletje wordt spelshow op tv

Candy Crush is een spelletje in de vorm van een mobiele game dat een spelshow krijgt op de televisie. Het spelletje is nog altijd bijzonder populair en deze grote populariteit heeft ertoe geleid dat er een speciale spelshow voor wordt ontwikkeld. CBS is een Amerikaans televisiestation en dit station zal de spelshow voor Candy Crush ontwikkelen. Er wordt daarvoor door het tv-station overigens samengewerkt met andere partijen. Zo wordt logischerwijs de ontwikkelaar van Candy Crush erbij betrokken en is er tevens sprake van een samenwerking met Lionsgate. Dit is een productiemaatschappij. Deze informatie is overigens afkomstig van The Verge.

Er is nog helemaal niets bekend over de inhoud van de spelshow. Wel is bekend dat een van de producers van de spelshow al ervaring heeft op het gebied van de ontwikkeling van spelprogramma’s op televisie. Het gaat daarbij onder meer om de televisieprogramma’s Fear Factor en WipeOut.

Candy Crush is uitgegroeid tot een van de meest populaire spelletjes in de vorm van een mobiele game. Dat geldt overigens ook voor de opvolger van Candy Crush. Dat is namelijk Candy Crush Soda. Drie jaar geleden in de maand november was het spelletje al meer dan een half miljard keer op mobiele toestellen geïnstalleerd. Dat geeft wel aan hoe immens populaire de mobiele game is. Het is afwachten hoe de spelshow eruit gaat zien, maar het wordt vast en zeker een fantastische show en zeker voor de fans van het mobiele spelletje. Wanneer de spelshow op televisie komt is tot nu toe nog onbekend.

 



Geschreven op 10-19-16 door Spelletjes.org