Batman Arkham Knight binnenkort weer te koop voor pc

Warner Bros. Interactive Entertainment is de uitgever van het online spelletje Batman, Arkham Knight en heeft laten weten dat de game aan het einde van de maand oktober weer te koop zal zijn als gameversie voor de computer. Dat is bekendgemaakt via een update op een speciale pagina van de game. Er volgen overigens nog een aantal updates die doorgevoerd moeten worden voordat de versie voor de pc weer te koop wordt aangeboden.

Ook interessant om te weten is dat alle content die gedownload kan worden beschikbaar wordt gesteld. Het gaat dan onder meer om de content die verschenen is voor de consoleversie van het spelletje.

Bij de eerdere lancering van Batman, Arkham Night op 23 juni bleek dat het spelletje op de pc voor problemen kon zorgen. Zo deden zich onder meer framerate problemen voor en waren er bepaalde opties voor graphics die niet naar behoren functioneerden. Tegelijkertijd met de lancering van het spelletje voor de pc werd de game ook beschikbaar gesteld om te spelen op de Xbox One en op Playstation 4.

Door de problemen met de versie van het spel die voor de computer bestemd is, werd besloten om de game tijdelijk niet meer te verkopen, zodat de problemen eerst opgelost konden worden. De ontwikkelaar Rocksteady heeft de problemen nu opgelost en dat betekent dat de verkoop weer van start kan gaan. Zoals gezegd, is het de verwachting dat de game Batman Arkham Knight voor de pc aan het einde van deze maand weer aangeschaft kan worden in de winkel.

 



Geschreven op 10-07-15 door Spelletjes.org