Bad Piggies nieuw online spel van Angry Birds producent

Aan het einde van de maand zal de maker van het populaire online spelletje Angry Birds een nieuw spelletje uitbrengen onder de naam Bad Piggies. In de eerdere spellen van de spelletjesproducent Rovio stonden de vogels centraal, maar in het nieuwe spel is er een belangrijke rol weggelegd voor de varkentjes. De spelers moeten dus in de nieuwe game in plaats van de vogels de varkens besturen.

De biggetjes zijn groen van kleur en hebben een vrolijk karakter. Het nieuwe spel Bad Piggies moet overigens niet gezien worden als een vervolg op de Angry Birds spellen, maar als een op zichzelf staande game. Alle details zijn nog niet bekendgemaakt van het spel, dat op 27 september 2012 gelanceerd zal worden. De spanning en verwachtingen zijn hoog en doordat er nog weinig over bekend is, zal dat naar verwachting alleen maar toenemen.

Er kan al wel een voorproefje worden verkregen van de nieuwe game Bad Piggies, want er is een trailer uitgebracht. Daaruit komt naar voren dat de gameplay net even anders zal zijn dan in de andere spellen. De spelers moeten namelijk voertuigen bouwen om daarmee te proberen de eitjes van de vogels te stelen. Het nieuwe spel Bad Piggies zal als eerste beschikbaar komen voor de Mac, en voor de iOS en Android toestellen.

Het is dus nog even afwachten tot 27 september 2012 om het spel te kunnen spelen en of de verwachtingen ervan worden overtroffen. Het duurt nog maar een paar weken en tot die tijd zijn er genoeg andere leuke online spelletjes beschikbaar.

 



Geschreven op 09-05-12 door Spelletjes.org