Nieuwe levels voor online spelletje Angry Birds Space

Het online spelletje Angry Birds Space blijft ongekend populair en de liefhebbers van het spelen van dit spelletje kunnen weer vooruit met nieuwe levels. De mobiele game krijgt namelijk een groot aantal nieuwe levels. De nieuwe levels zijn niet zomaar tot stand gekomen, maar in samenwerking met NASA ontwikkeld. Dat is natuurlijk heel bijzonder en dient ook een groter doel dan alleen het uitbreiden van de mobiele game.

De update voor de game Angry Birds Space is onlangs op 2 juli uitgekomen en ieder nieuw niveau heeft betrekking op een planeet, komeet of satelliet die zich ergens in de ruimte bevindt. Dat er samen is gewerkt met de NASA om tot de ontwikkeling van nieuwe levels te komen, dient een speciaal doel. Door de nieuwe levels te spelen kunnen kinderen namelijk meer te weten komen over hoe het zonnestelsel in elkaar steekt. Zo wordt het online spelletje ook nog eens educatief voor kinderen.

De gebruikelijke spelwijze blijft behouden in de nieuwe vijftien levels. Als het spelletje gespeeld wordt, dan blijft het de bedoeling om vogels in de richting van de varkentjes te schieten. Er is echter ook een nieuw element aan toegevoegd. Iedereen die het spelletje gaat spelen, kan namelijk video’s bekijken en via een link naar de website van NASA worden doorgezonden om daar uitgebreide informatie te bekijken over bijvoorbeeld een planeet, komeet of satelliet. Met de uitbreiding van vijftien nieuwe levels en het leerzame karakter valt er weer heel wat nieuws te ontdekken tijdens het spelen van dit leuke spelletje.

 



Geschreven op 07-08-15 door Spelletjes.org