Samurai Pokemon game wordt ontwikkeld

Het spelen van online spelletjes is natuurlijk altijd leuk, maar als je ook over een Ninentdo DS beschikt, dan wordt het spelen van online spelletjes daar vast en zeker af en toe mee afgewisseld. Je kunt namelijk niet altijd en overal achter de computer om een spelletje te spelen, maar de Nintendo DS is eenvoudig mee te nemen. Ben je fan van het spelen van online spelletjes en van het spelen met de Ninento DS, dan is er goed nieuws voor je.

Op dit moment wordt er namelijk een nieuwe Pokémon game ontwikkeld, waar samurai krijgers de hoofdrol in krijgen en als trainers functioneren. De naam van de nieuwe game zal Pokémon Plus Nobunaga’s Ambition luiden, zoals Kotaku heeft laten weten.

Met betrekking tot de ontwikkeling van het nieuwe spel, waarvan het verhaal zich in de zestiende eeuw afspeelt in Japan, heeft Nintendo de handen ineen geslagen met het bedrijf Tecmo Koei. Dit Japanse bedrijf is op het gebied van spelletjes ook zeer bekend en dan vooral door de gameserie, zoals Dynasty Warriors en het spel Ninja Gaiden.

De verwachting is dat het nieuwe spel van Ninento de game Pokémon Plus Nobunaga’s Ambition in het voorjaar van 2012 uit zal komen in Japan. Het zal dus nog even duren voordat er een eventuele Westerse versie uitgebracht zal worden, maar bij gebleken succes zal dat zeker tot de mogelijkheden behoren. Tot die tijd kun je dus gewoon verder spelen met de online spelletjes en de al uitgegeven Nintendo games.Geschreven op 12-20-11 door Spelletjes.org