Ontploffing personage zware vrouw bij spelletjes spelen

Naast het spelen van online spelletjes is ook het spelen van spellen op de Ninento en de Wii erg populair. De 28-jarige Rose woog 160 kilo en had besloten om het overgewicht kwijt te raken. Hiervoor wilde Rose om meer te bewegen graag gebruikmaken van het spel Wii Fit, maar het spelen van dit spelletje liep voor de vrouw anders af dan ze in eerste instantie gedacht had.

Op het moment dat Rose op de Wii Balance Board ging staan, gaf het apparaat aan dat mevrouw te zwaar was. Als gevolg van deze conclusie ontplofte haar personage in één keer uit elkaar. Dat was een zo grote schok voor Rose, dat ze besloot om nog beter haar best te doen om af te vallen. Het is haar in twee jaar tijd nu gelukt om in totaal zestig kilo af te vallen. Mede dankzij het kunnen spelen van spelletjes, waarbij ze in beweging moest komen. Rose had de Wii met het spel Wii Fit overigens voor de oudste dochter aangeschaft als een cadeautje voor kerst. Maar Rose wilde het ook wel eens proberen en dat is geëindigd met het ontploffen van haar personage.

Bij het spelen van online spelletjes komt het wel vaker voor dat personages ontploffen, maar het komt niet vaak voor dat het gebeurt als gevolg van overgewicht van de speler zelf. Gelukkig heeft de poging om het spelletje te spelen voor Rose wel een positief gevolg gehad en dat is dat ze toch maar mooi zestig kilo is afgevallen. Nu kan ze dus zonder ontploffende personages rustig verder gaan met spelletjes spelen.



Geschreven op 01-23-12 door Spelletjes.org