Online spelletjes met sport als thema tijdens deze sportzomer

Deze zomer staat helemaal in het teken van sport en dat is natuurlijk een leuke aanleiding om online spelletjes te spelen met sport als thema. De EK voetbal is al weer in de vergetelheid geraakt, maar de liefhebbers van voetbal kunnen met online spelletjes spelen nog altijd scoren. Speel bijvoorbeeld maar eens het spelletje Penalty Shootout. Ook het tennistoernooi Wimbledon is achter de rug en voor de zevende keer op rij gewonnen door Roger Federer. Boor je tennistalent maar aan om net zo goed te worden met tennissen door het spelletje tennis online op deze site te spelen.

Het is dan nog geen tijd voor de winter, maar tijdens het hete zomerdagen kun je na een bezoek aan het zwembad verkoeling vinden door het spelletje snowboard avontuur te spelen. Blijf je liever in het zwembad, dan kun je ook het spel Zwembad varen eens uitproberen. Tijdens de vakantie gaan veel kinderen en volwassen de strijd aan op de minigolfbaan. Jij hoeft daarvoor niet op vakantie te gaan, want het spelletje Mini golfen is eveneens beschikbaar op deze site. Een zomer vol met sport met veel spanning en hoge scores wachten.

Mocht het een keer minder mooi weer zijn en is er weinig te beleven, dan kun je altijd gaan bowlen. Of je gaat naar de echte bowlingbaan of je speelt het spelletje Bowlen gewoon hier online. Voor de snelheidsduivels zijn er ook nog een aantal leuke online sport spelletjes beschikbaar, zoals Turbo motorracen en Auto racer.



Geschreven op 07-11-12 door Spelletjes.org