Nieuw en gratis online spelletje voor op de pc

Bandai Namco is een ontwikkelaar van games en heeft aangekondigd om dit jaar nog een nieuw en gratis online spelletje voor de pc op de markt te brengen. Het is een vechtspelletje dat speciaal ontworpen is om op de computer of laptop te spelen. Het spel heeft de naam Rise of Icarnaters. In het spel is het de bedoeling dat teams van twee spelers het tegen elkaar opnemen.

De verhaallijn van het online spelletje heeft betrekking op mythische wezens die de incarnates worden genoemd. Het spannende is dat deze wezens ogenschijnlijk een normaal leven lijden onder de gewone mensen. Op een gegeven moment krijgt een deel van de incarnates te maken met een visioen. Het visoen laat beelden zien over het einde van de wereld en de sterkste wezen moeten samen met de andere leden van het team voorkomen dat de wereld vergaat.

Het online spelletje is door ontwikkelaars gemaakt die eveneens hebben deelgenomen aan het maken van de spelletjes in de populaire series Tekken- en Soul Caliber. Er zijn op dit moment al vier personages bekendgemaakt. Namco heeft echter laten weten dat op korte termijn nog meer personages onthuld zullen worden. Wie het online spelletje wie spelen als het beschikbaar komt, kan de game via Steam downloaden. Via de officiële site van de game is het overigens mogelijk om je in te schrijven als je wilt deelnemen aan het spel. De exacte lanceerdatum van het spel is overigens nog niet door Bandai Namco naar buiten gebracht, zodat het nog even afwachten is voor er echt gespeeld kan worden.

 



Geschreven op 04-23-14 door Spelletjes.org